BOLIGTILBEHØR · TRÆ · HUDPLEJE

TRÆ

Træ er et af de mest fantastiske materialer vi har. Træ kan både anvendes i køkkenet, stuen og i legeværelset. Vi har fundet nogle lækre trævarer fra nogle dygtige trædrejere & snedkere, men vi...
Læs mere om TRÆ

Mere om TRÆ

Træ er et af de mest fantastiske materialer vi har. Træ kan både anvendes i køkkenet, stuen og i legeværelset. Vi har fundet nogle lækre trævarer fra nogle dygtige trædrejere & snedkere, men vi har også fundet nogle produkter i træ, som vi bare synes er lækre eller har en god brugsværdi. 

 

Sara anbefaler træ...

Det er ikke noget dejligere, når man ser et godt håndværk lavet i træ. Det kan være et møbel i træ, et skærebræt i træ, en lampe i træ, legetøj i træ eller smuk drejet træfad, hvor årene i træet afslører alder og sort. 

 

En ressource som vokser...

Træer gror, vokser sig store, og mens det står i skoven eller i haven, så giver det liv til fugle, læ og skygge for mennesker og dyr, og når det bliver fældet, så giver det varme eller omsat til trævarer, som gør nytte som brugskunst eller dekoration. Når det er sagt, så skal vi også passe på skoven og dens træer. Derfor går vi kun efter leverandører, som har certifikater eller bidrager til positiv skovdrift fx 'Eden Projects', som fokuserer på miljømæssig genplantning og bidrager til at afhjælpe fattigdom, mens de styrker mindre lokalsamfund i udsatte områder.