BOLIGTILBEHØR · TRÆ · HUDPLEJE

Amalie Rosalie Hudpleje

Du skal passe på dig selv! Din hud er et godt sted at starte, både som det største organ og dit ydre værn mod omgivelserne. Din krop har brug for pleje, og gerne hudpleje, som er baseret på bæredygtighed,...
Læs mere om Amalie Rosalie Hudpleje

Mere om Amalie Rosalie Hudpleje

Du skal passe på dig selv! Din hud er et godt sted at starte, både som det største organ og dit ydre værn mod omgivelserne. Din krop har brug for pleje, og gerne hudpleje, som er baseret på bæredygtighed, økologi og sund fornuft. 

 

Sara anbefaler Amalie Rosalie...

Jeg er meget begejstret for hendes produkter, som jeg bruger selv og har stor glæde af. Selv foretrækker jeg hudplejeserier uden parfume, og hvis de er parfumereret, så er der fra naturens eget skattekammer.

 

Vi oplever også, at kunderne genkøber produkterne, fordi de faktisk er rigtig effektive. Det er jo den bedste kundeanbefaling, som et produkt kan få. 

 

Håndværket & et ambitiøst mål...

Amalie Rosalies tre vigtigste ingredienser er og bliver økologi, bæredygtig og sund fornuft. Tre holdninger, som gennemsyrer hele hendes kollektion fra råvarer, produktion til emballage. 


Amalie Rosalies har et ambitiøst mål at at skabe en 100% økologisk hudplejeserie, men fordi det kan være svært at finde egnede råvarer og stadig skabe et brugbart produkt, så erstatter hun økologien med sund fornuft, og så vælger hun råvare af tilsvarende kvalitet, der allerede er i Danmark. Det er så befriende, at Amalie Rosalie er så åben om hendes råvare og produktion, fordi hun kan altid give en god forklaring på hendes til- og fravalg.


Men ét er sikkert: Amalie Rosalies hudplejeserie tager hensyn til DIG og den verden, som vi alle er en del af.