Hornsmykker FREE

Lav dit eget hornsmykke med Hornvarefabrikkens nyeste hornsmykkekollektion, hvor du sætter delene sammen, som du har lyst til. Sara har lavet den vildeste kollektion, hvor du kan bestille ned til én horndel eller én ørekrog. Nemmere bliver det ikke.

 

Kombinationsmulighederne er mange...

...og designeren er DIG! 

 

Du skal blot igennem nedenstående tre steps, så er du i gang med at designe dine helt egne hornsmykker. Og du kan altid bytte horndelene ud eller sætte dem samme med andre styles.

 

Du kan dog også vælge de øreringe, som vi har lavet. De fås både som par-øreringe og enkelt-øreringe.

 

1. METAL: Guld eller Sølv? Hænger eller stikker?

Vores ørestikker og ørekroge passer til at alle de horndele, som er i denne kollektion. Du skal bare gøre op med dig selv, om du er mest til guld eller sølv, og om du bruger ørekrog eller ørestikker. Valget er dit!

 

2. VÆLG HORN

Når du har valgt øreringen i metal, så skal du vælge hornet, som skal sættes på ørekrogen eller ørestikkeren. Det er mega nemt. Det kræver ikke, at du er en guldsmed eller har taget smykkekurser for at udskifte horndelene på dine øreringe. Du skal blot stikke metallet igennem horndelene, og så er du gang, Det sværeste er finde det hornsmykke, som passer til dig.

 

3. UDVID

Du kan ALTID udvide eller kombinerer dine horndele på nye måder. På den måde kan du altid designe dit hornsmykke, så det passer til dig tøj, håropsætning eller dit humør.