BOLIGTILBEHØR · TRÆ · HUDPLEJE

Lovi - Træfigurer

Lovi laver søde træfigurer og boliginteriør med træ fra finske træer - og du samler figuren træstykke for træstykke. Lovis kollektion tæller julepynt, dekorative træer og de...
Læs mere om Lovi - Træfigurer

Mere om Lovi - Træfigurer

Lovi laver søde træfigurer og boliginteriør med træ fra finske træer - og du samler figuren træstykke for træstykke. Lovis kollektion tæller julepynt, dekorative træer og de populære figurer fra mummi-universet, som du både kan bruge som værtindegave, dåbsgave eller bare ren selvforkælelse. 

 

Sara anbefaler Lovi...

Jeg mødte Lovi på en messe i Japan, og jeg faldt straks for historien og deres smukke og enkle træfigurer. Det er ingen hemmelig, at jeg holder meget af træ, og med Lovis pynt jeg endda få lov at samle figuerne med mine hænder. Så er jeg solgt.

 

Finsk træ & bæredygtig produktion...

Lovi produktion af træfigurer er baseret på finske birketræer, som bliver lavet til birkekrydsfinér. Og for at skabe balance i regnskabet, så planter de ca. 5000 nye træer årligt. Træer er jo et fantastiske, fordi de både optager CO2 og laver ILT. 

 

Historien om Lovi...

Lovi er en familievirksomhed fra Finland, som siden 2003 har designet og produceret boliginteriør i finsk birketræ. Figuerne er designet af Anne Paso.