Lysestager · Pynt påske · Polerede horn

Lysestager

Hornvarefabrikken har Danmarks største udvalg af lysestager i horn. Hornlysestagerne er naturligt smukke og pynter op på bordet eller i vinduet. Lysestager i horn  Du kan få vores hornlysestager i en...
Læs mere om Lysestager

Mere om Lysestager

Hornvarefabrikken har Danmarks største udvalg af lysestager i horn. Hornlysestagerne er naturligt smukke og pynter op på bordet eller i vinduet.


Lysestager i horn 
Du kan få vores hornlysestager i en rå og en poleret model. Begge modeller er smukke, men har hver deres unikke stil: Den rå model har en let sleben overflader, hvilket giver den et fint rustikt look. Den polerede lysestage er helt glat og højglanspoleret og giver hornet et rent og roligt udseende. Lysestagerne fås i tre forskellige størrelse, så du har flere sammensætningsmuligheder.

 

Fyrfadsstager i horn
Fyrfadsstagen fås også i en rå og poleret model, men kun én højde. 

 

Lysfitting
Vores lysestager har en god form til både kronelyse og hånddyppede lys. Men hvis dine lys er tykkere end vores metalindsats, så kan du bruge en stearinlyshøvl, hvor du kan raspe stearin af til lyset har den perfekte form.

 

Rengøring og vejledning

Du kan fjerne stearing fra lysetagerne alene ved at fjerne det med en finger eller en våd klud. Stearinet kan godt være sværere at få af på den rå model, og her kan du roligt brugt lidt vand og mere håndkraft. Vi anbefaler, at du IKKE lade lysestagerne ligge i vand og brug kun sæbe ved meget genstridigt snavs.

 

Sikkerhed
Vi går meget op i sikkerhed, og derfor er alle vores lysestager udstyret med en metalindsats, som gør, at lysene ikke kan brænde ned i hornet. Endvidere er vores lysestager og fyrfadsstager laver af en tung hornspids, som sikrer, at stagerne ikke vælter. For at modvirke at lysestagerne vælter, så anbefaler vi også, at du ikke bruger lys, som er længere end 25 cm. 

 

Bestil ONLINE i dag og få: Hurtig levering - Ingen gebyrer - Godkendt betalingsløsning - e-mærket - GRATIS fragt ved køb over 400 kr.