Marmeladeskeer

En hornske til marmelade er det perfekte match: Marmeladeskeen synker ikke ned i marmeladen, nem at bruge og rengøre – og så gør det ikke noget, at den samtidig er smuk at se på.

 

Marmeladeskeens design…

Hvad gør en god marmeladeske?

Her er tre gode bud på en hornske til marmelade:

  1. Marmeladeskeen skal være lang nok, så skeen ikke forsvinder ned i marmeladen, men skeen må heller ikke være så lang, at den vælter ud af syltetøjsglasset eller marmeladeskålen.
  2. Det er også en fordel, at skehovedet eller laf på marmeladeskeen er fladt, så marmeladen nemt flyder ned på brødet.
  3. Skeen må gerne være let, så den ikke synker unødigt langt ned i marmeladen.

I 2015 designede Sara Brunn Buch en serie helt nye marmeladeskeer i horn i forskellige længder og med et fladt skehoved. Materialet horn er let, som gør det meget velegnet til at lave marmeladeskeer af.

 

Behandling & Pleje

Ved korrekt behandling og pleje holder marmeladeskeen i mange år. Skeen må kun være i marmeladen i korte perioder fx under et måltid. Rengør skeen umiddelbart efter brug, og kom ALDRIG skeen i en opvaskemaskine.

 

Quiz

En marmeladeske synker ikke langt ned i marmeladen, men vil skeen synke eller flyde, hvis du kommer den i en balje med vand? Du kan selv afprøve det eller finde svaret ved læse produktbeskrivelsen på en af marmeladeskeerne herunder.