TILBUD · Pynt og Interiør · Skeer i horn

Hornkamme og hårspænder i horn

Forkæl dit hår med en hornkam eller et hårspænde i horn. Vidste du, at hornkammen eller spændet ikke skaber statisk elektricitet i dit hår, fordi hornkam og hår er samme materiale? Hvorfor bruge en...
Læs mere om Hornkamme og hårspænder i horn

Mere om Hornkamme og hårspænder i horn

Forkæl dit hår med en hornkam eller et hårspænde i horn. Vidste du, at hornkammen eller spændet ikke skaber statisk elektricitet i dit hår, fordi hornkam og hår er samme materiale?

Hvorfor bruge en hornkam?

En hornkam har flere fordele, den bliver ikke statisk elektrisk, den er ikke så hård ved hovedbunden og hvis du taber kammen i naturen, så vil den blive nedbrudt på naturens egne præmisser.

Sara anbefaler kamme og spænder i horn…

Jeg er selv storforbruger af kamme og spænder i horn, fordi de er behagelige at bruge, og så gør det jo ikke noget, at de er naturligt smukke.

Sådan vedligeholder du din kam

Du må ikke lade din kam ligge løst i fx håndtasken, da tænderne risikerer at brække. Vi anbefaler at opbevare den i et etui under transport. Anvendelse sammen med føntørrer, opbevaring i solen eller i nærheden af en varmekilde frarådes, da hornet tørrer ud og i nogle tilfælde sprækker. Rester fra hårprodukter, som fx voks eller hår-kur skal du neutralisere og skylle af i lunkent, rindende vand. Lejlighedsvis er det en god idé at smøre kammen ind i lidt vegetabilsk olie for at mætte og pleje overfladen. Ved længerevarende og direkte kontakt med vand eller fugt risikerer du at kammen bøjer og at lagene deler sig. Hvis det sker, så vil kammen meget hurtigt udtørre så snart at den igen bliver opbevaret et tørt sted. Ved fald på hårdt gulv, kan det ske at en tand brækker af.

 

Bestil i dag og få: Hurtig levering - Ingen gebyrer - Godkendt betalingsløsning - e-mærket - GRATIS fragt ved køb over 400 kr.