Kaviarske · Saltske · Æggeskeer

Baby- og børneskeer

Hvorfor skal dit barns første ske skal være en hornske? En ske lavet i horn har mange fordele fx er horn et varmt og blødt materiale, hvilket gør den behagelig at bruge. Men vigtigst, så indeholder en hornske...
Læs mere om Baby- og børneskeer

Mere om Baby- og børneskeer

Hvorfor skal dit barns første ske skal være en hornske? En ske lavet i horn har mange fordele fx er horn et varmt og blødt materiale, hvilket gør den behagelig at bruge. Men vigtigst, så indeholder en hornske ikke kunstige kemikalier fx phthalater, som kan beskadige dit barns kemiske balance eller har skarpe kanter, som kan skade gummerne. En hornske er et 100% naturprodukt, som vi har fremstillet kun ved at fjerne materiale ved slibning. Vi har kun tilføjet vores viden om at lave de bedste skeer ud af horn.

 

Babyskeen i horn

En babyske er særligt velegnet til den første skål grød og de nødvendige dråber, som Sundhedsstyrelsen og sundhedsplejersken anbefaler. Din baby kan også roligt gnaske på en hornske, hvis tænderne er på vej og gummerne føles ømme.

 

Barneskeen i horn

Barneskeen er perfekt, når dit barn selv skal i gang med at spise. Hornskeen er god at øve sig med, fordi den både er let at holde ved og de roligt kan bide i skeen. En hornske har også den fordel, at den ikke larmer så meget som andre skeer, hvis dit barn begynder at slå sig løs på bord og skåle. Barneskeen kan følge dit barn i mange år, hvis den bliver behandlet rigtigt.

 

Brugsvejledning - VIGTIGT
En baby- og barneske i horn er kun til at made med. Brug kun skeen, når maden er nedkølet til kropstemperatur.

 

Sara anbefaler...
Jeg har selv fire børn, som alle har brugt en hornske til D-dråberne, den første grød og når de selv skulle i gang med at spise. Selv brugte vi en æggeske til dråberne og den første madning. Først da ungerne selv kunne holde på skeen fik de en baby- og barneske. 

 

Billede: Chris Tonnesen