Pyntenåle · Brocher · Hornknapper

Hornknapper

En knap i horn er bare smuk, og der er ikke to knapper, som er ens. Udover at være en brugbart lukketøj, så giver hornknappen også et flot udtryk til dit strik. Hornknappens naturlige charme er forskelligheden, som...
Læs mere om Hornknapper

Mere om Hornknapper

En knap i horn er bare smuk, og der er ikke to knapper, som er ens. Udover at være en brugbart lukketøj, så giver hornknappen også et flot udtryk til dit strik. Hornknappens naturlige charme er forskelligheden, som går fra det helt sorte til meget lyse nuancer. 

 

Alle vores knapper i horn er lavet i hånden på vores egne værksteder. Medbring gerne dit strik i butikken, så du kan finde den eller de hornknapper, som passer til dig.

 

Behandling

Vi anbefaler, at du altid tager en hornknap af, hvis tøjet skal til vask. Nogle af vores kunder vasker tøjet og hornknapper på et uldprogram, og det har de gode erfaringer med, at hornknappen ikke tager skade. Det er dog ikke vores anbefaling. Vi anbefaler, at hornknapper ikke kommer i berøring med vand eller varmt vand i længere tid.

 

Ønsker du en hornknap, som kan tåle vask og maskinvask, så skal du skifte en imiteret hornknap, som OGSÅ er lavet i et affaldsprodukt fra koen, nemlig mælkeprotein - og lavet i Hollands eneste knapfabrik. Dem forhandler vi også her på siden.