TILBUD · Pynt og Interiør · Skeer i horn

Jul

Julen er hjerternes fest! Julen handler om at give, sprede glæde og være der for hinanden i den kolde og mørke tid. Der er mange måder at komme i julestemning på fx sammen med familie og venner, hvor I hygger...
Læs mere om Jul

Mere om Jul

Julen er hjerternes fest! Julen handler om at give, sprede glæde og være der for hinanden i den kolde og mørke tid. Der er mange måder at komme i julestemning på fx sammen med familie og venner, hvor I hygger med hjemmebag, gløgg og pynte til jul.

 

Den naturlige juletrend
På Hornvarefabrikken er julefarven altid hornfarvet. Vi elsker hornets naturlige farver og nuancer, og vi elsker også hornets naturlige kontrast til den klassiske som den moderne julepynt. 

 

Årsenglen
Siden 2015 har vi lavet en årsengel, som vi fik designet af Isbrand. Efterfølgende har Sara Brunn Buch designet en engel og haut couture-designeren Jørgen Simonsen har også designet en elegant engel. 

 

Julefrokosten eller julemiddagen

Jul er også en tid med lækker mad, og her har Hornvarefabrikken et bredt sortiment af skeer og service til julebordet fx pålægsgaffel, sildespid eller smørkniven. Vi har også hornskeen til ris a la mande og fine hornservietringe når julebordet skal dækkes!


Bestil ONLINE i dag og få: Hurtig levering - Ingen gebyrer - Godkendt betalingsløsning - e-mærket - GRATIS fragt ved køb over 400 kr.