TILBUD · Pynt og Interiør · Skeer i horn

Skeer i horn

Selvom vi laver mange forskellige hornvarer i dag, så er og bliver hornskeerne vores signaturprodukt, vores DNA. Vi ved, at vi laver nogle af verdens bedste hornskeer, når det kommer til design, kvalitet og bæredygtighed. Vi er...
Læs mere om Skeer i horn

Mere om Skeer i horn

Selvom vi laver mange forskellige hornvarer i dag, så er og bliver hornskeerne vores signaturprodukt, vores DNA. Vi ved, at vi laver nogle af verdens bedste hornskeer, når det kommer til design, kvalitet og bæredygtighed. Vi er helt åbne omkring vores produktion, og du er velkommen til at besøge fabrikken i i Bøvlingbjerg, hvor du ved selvsyn kan se, hvordan vi laver vores skeer. På YouTube har vi oploadet nogle videoer, hvor du også kan se, hvordan vi laver nogle af vores mest populære skeer.

 

Hvorfor vælge en hornske?

Der er flere gode grunde til at du bør spise med en hornske:

  1. Det er behageligt at spise med en hornske, da materialet er 'varmt'.
  2. En hornske giver ikke smag til den fødevare du spiser fx æg eller kaviar.
  3. Babyer kan godt lide at bide i en hornske, fordi hornet ikke er så hårdt for deres ømme gummer.
  4. Den er baseret 100% på et naturprodukt, og et naturligt smukt unika.

 

En hornske kan bruges til mange fødevarer fx syltetøj, sennep, salt, kaviar eller til at spise med.

 

Naturprodukt

Vores hornske er et 100% naturprodukt. Vi tilføjer ingen lak eller kemikalier, så du kan trygt bruge vores skeer til babyer, børn og voksne. Hornskeen opnår højglansen alene ved at vi fjerner hornmateriale, når vi bearbejder skeerne.

 

Vi går rigtigt meget op i fødevaresikkerhed, og derfor er ALLE skeer lavet på Hornvarefabrikken i Bøvlingbjerg. Der bliver ført kontrol med råhornene og hele produktionsprocessen, hvor vi kun anvender materialer og redskaber, som må anvendes til fødevarer. En vigtigt del af fødevarersikkerheden er at behandle hornskeerne korrekt fx rengøring af skeerne. Derfor er det vigtigt, at du følger de anvisninger og vejledningen, som du vedlægges skeerne og finder på vores hjemmeside.

 

Bestil i dag og få: Hurtig levering - Ingen gebyrer - Godkendt betalingsløsning - e-mærket - GRATIS fragt ved køb over 400 kr.

Design

Vores design hylder den danske designtradition, hvor vi vægter enkelthed og rene linjer højt. Flere af vores designs er over 80 år gamle og går tilbage til familien Husted, som stiftede fabrikken. I 2010 satte Sara sig for at designet en ny skekollektion med et ensartet design fra den mindste til den største ske. Sara hylder igen enkeltheden og det moderne udtryk, som giver skeerne et tidløst præg. Det smukke håndværk og det enkle nordiske udtryk gør, at vi leverer mange skeer til Michelin-restauranter i Danmark og i udlandet, samt til specialbutikker og endnu flere privatkunder.