Lysestager · Pynt påske · Polerede horn

Polerede horn

Vores horn er vores råmateriale. Derfor er vi lidt ømme over at sælge vores horn, når vi først har fået dem til landet. Du kan læse mere om hornets rejse fra slagterierne her på vores...
Læs mere om Polerede horn

Mere om Polerede horn

Vores horn er vores råmateriale. Derfor er vi lidt ømme over at sælge vores horn, når vi først har fået dem til landet. Du kan læse mere om hornets rejse fra slagterierne her på vores hjemmeside under afsnittet ”Horn”. Et poleret horn er et både smukt og utroligt dekorativt at have i hjemmet eller på kontoret. 


Udvælgelsen af horn
Uden at det bliver for nørdet, så er der ikke noget bedre end et perfekt horn, et horn uden fejl, som vi kan lave til et flot salatsæt, en ske eller et smykke. Men vi har mange horn, så mange at vi faktisk sælger nogle af dem som polerede horn. Det er kun de allerbedste råhorn vi laver til et poleret horn, fordi der må ikke være fejl i hornet af nogen slags: Hvem vil købe et poleret horn med revner i?


Hvad er det sværeste ved at lave et poleret horn? 
Det sværeste er absolut at vælge det rigtige råhorn. Problemet er med råhornet er, at du ikke kan se, om hornet er revnet eller kedeligt i farverne. Vi er dog blevet bedre til at vurdere råhornets potentiale, så vi ikke spilder kostbar produktionstid på et horn, som vi ender med at kassere. 


Naturens eget design
Når vi polerer et horn, så fjerner vi kun hornets yderste lag for at lade hornets naturlige farver komme frem. Øvelsen er fjerne de rigtige lag og stoppe processen i tide, så vi til sidste står med et smukt, smukt horn. 

 

Bestil i dag og få: Hurtig levering - Ingen gebyrer - Godkendt betalingsløsning - e-mærket - GRATIS fragt ved køb over 400 kr.

Du kan også bruge et poleret horn til at drikke af. Nutidens vikinger mener, at mjød skal drikkes af et rigtigt horn. Drikkehornet giver dig den mest autentiske smag og oplevelse. Vil du ikke drikke af hornet, så er drikkehornet også egnet til dekoration eller i rollespil, eller du kan give den som ægte viking til en festlig lejlighed.

 

Drikkehornet
Vi bruger kun de allerbedste horn til vores drikkehorn, som er uden fejl og meget flotte. Alle horn til at drikke af er slebet og behandlet på vores værksted i Danmark. 

 

Vedligeholdelse
Alle vores drikkehorn er 100% naturlig horn. Vi tilføjer INGEN kemikalier til hornet, og vi anbefaler i stedet hyppig og grundig rengøring.  

Nederst på denne side kan du læse meget mere om vores anbefalinger og produktion.

 

OM DRIKKEHORN >>>