BOLIGTILBEHØR · TRÆ · HUDPLEJE

FØDEVARER

Vi elsker spiselige håndværk, og vi elsker at besøge fødevareproducenter, så vi ved selvsyn kan se, hvordan de behandler de råvarer, som ender med at blive lækker, lækker mad. Den historie vil vi...
Læs mere om FØDEVARER

Mere om FØDEVARER

Vi elsker spiselige håndværk, og vi elsker at besøge fødevareproducenter, så vi ved selvsyn kan se, hvordan de behandler de råvarer, som ender med at blive lækker, lækker mad. Den historie vil vi gerne give videre til jer, så I ved, hvordan de fødevarer, som vi har udvalgt, bliver til.


Peder anbefaler danske fødevarer...

Vi producerer mange fødevarer i Danmark, og vi er faktisk ret dygtige til det. Vores fødevareproduktion er dybt forankret i gode traditioner og nye principper for sund og sikker madfremstilling. Det gælder både råvarer og forædlingen af dem. 


Vi vil gerne være med til at fremme en bæredygtig og økologisk fødevareproduktion, som har den mest skånsomme indvirkning på naturen, og som er sund for kroppen dvs. rene råvarer, ren smag - uden tilsætningsstoffer, E-numre og overflødig kemi.

 

Derfor er det glædeligt, at der er dukket et væld af mindre fødevareproducenter op de seneste årtier, som laver fantastiske råvarer og spiseligt håndværk fx mikrobryggerier, brød, sprit fx snaps, gin, vodka, honning, chokolade og meget mere. 


Kontrol giver tryghed
I Danmark har vi et højt sikkerheds- og kontrolniveau, når der fremstilles og sælges fødevarer. Fødevarestyrelsen har en fin kontrol med danske fødevareproducenter, som gør, at vi som forbrugere kan have tryghed til den mad, som vi indtager. Det er en grundforudsætning for AL fødevareproduktionen, at vi har tillid til den mad, som vi spiser.