Marmeladeskeer
Mere om Marmeladeskeer
En hornske til marmelade er det perfekte match: Marmeladeskeen synker ikke ned i marmeladen, nem at bruge og rengøre – og så gør det ikke noget, at den samtidig er smuk at se på.
Marmeladeskeens design…
Hvad gør en god marmeladeske?
Her er tre gode bud på en hornske til marmelade:
- Marmeladeskeen skal være lang nok, så skeen ikke forsvinder ned i marmeladen, men skeen må heller ikke være så lang, at den vælter ud af syltetøjsglasset eller marmeladeskålen.
- Det er også en fordel, at skehovedet eller laf på marmeladeskeen er fladt, så marmeladen nemt flyder ned på brødet.
- Skeen må gerne være let, så den ikke synker unødigt langt ned i marmeladen.
I 2015 designede Sara Brunn Buch en serie helt nye marmeladeskeer i horn i forskellige længder og med et fladt skehoved. Materialet horn er let, som gør det meget velegnet til at lave marmeladeskeer af.
Behandling & Pleje
Ved korrekt behandling og pleje holder marmeladeskeen i mange år. Skeen må kun være i marmeladen i korte perioder fx under et måltid. Rengør skeen umiddelbart efter brug, og kom ALDRIG skeen i en opvaskemaskine.
Quiz
En marmeladeske synker ikke langt ned i marmeladen, men vil skeen synke eller flyde, hvis du kommer den i en balje med vand? Du kan selv afprøve det eller finde svaret ved læse produktbeskrivelsen på en af marmeladeskeerne herunder.








