Beskrivelse
Ris a la mande-skeen i horn er perfekt til den traditionelle juledessert, som med det dybe laf eller skeblad gør, at den kan indeholde godt med grød. Det er jo vigtigt i jagten på mandelgaven.
Risalamande er en dansk opfindelse, som kan spises hele året rundt, men navnlig til jul. Som navnet på desserten antyder, så består Ris a la mande af vanilje, mandler og rigeligt flødeskum. Juledesserten serveres enten med kirsebærsauce eller jordbærsauce. Juleaften gemmes der en smuttet mandel, hvor finderen af mandlen får en mandelgave.
Designeren om produktet:
Jeg har lavet den her ske med risalamande i tankerne. Det dybe laf gør det nemt at få fat i både dessert og mandel. Og så ser den jo egentlig også meget godt ud, hvis jeg selv skal sige det.
Fakta om produkt
Alle varer er produceret på Hornvarefabrikkens værksteder og produceret efter de metoder og stolte traditioner, som hele vores produktion er baseret på.
Fabrikant: Hornvarefabrikken.
Materiale: Horn.
Længde: Skeen måler ca. 25 cm.
Farve: Lys, blandet eller mørk, som du kan se på billedet med farvevarianter.
Designer og designår: Per Jepsen, 2021.
Emballage: Silkepapir.
Hvor kan den købes? Online og i butik.
Har du spørgsmål til produkterne, er du altid velkommen til at kontakte os på info@hornvarefabrikken.dk.