Klässbols Hørvæveri · Ekelund Væveri

Ekelund Væveri

Vi elsker godt håndværk og lækkert design - og derfor ELSKER vi Ekelund Væveri.   Sara anbefaler Ekelund... Sara og familien bruger dagligt Ekelunds viskestykker, servietter og øvrige...
Læs mere om Ekelund Væveri

Mere om Ekelund Væveri

Vi elsker godt håndværk og lækkert design - og derfor ELSKER vi Ekelund Væveri.

 

Sara anbefaler Ekelund...

Sara og familien bruger dagligt Ekelunds viskestykker, servietter og øvrige boligtekstiler i privaten. Og fire teenage børn gør, at tekstilerne får en hård behandling, men de kan holde til det. Ikke alene er fibrerne dejlige og holdbare, men designet er helt unikt og med et bagkatalog tilbage til år 1692, så er der en skattekiste af lækre designs. De er så absolut svensk, når det er bedst!

 

Boligtekstiler i verdensklasse

Du er ikke i tvivl om kvaliteten, når du først har følt og mærket Ekelunds produkter. Det er kvalitet fra inderst til yderst, hvor der er kun er brugt de bedste fibre, vævet med årelang erfaring og pakket ind i det lækreste design.

 

Ekelunds boligtekstiler

Ekelunds produktkatalog er enormt. Ekelund laver alt fra viskestykker, karklude, håndklæder, servietter, dækkeservietter, duge, bordløbere, puder, pudebetræk, plaider, tæpper, måtter, gulvmåtter og tæppeløbere. 

 

Miljø i højsæde

Der findes ikke mange virksomheder som Ekelund, som i den grad passer på miljøet. Det er ganske imponerende, hvordan de har indarbejdet bæredygtighed i alle dele af deres forretning. Det gælder de fibre og tekstiler, som de bruger, som alle er økologiske eller GOTS-certificerede. GOTS (The Global Organic Textile Standard) er en standard for økologiske fibre. Den er kendt og anerkendt i hele verden. Men hele deres produktion er gennemsyret af, at vi skal passer på naturen, samfundet og hinanden. 

 

Om Ekelund

Ekelund blev grundlagt i 1692 og er i dag 100% ejet af familien - Det er i sig selv imponerende. Væveriet ligger på den svenske vestkyst ikke langt fra Gøteborg, hvor hele deres produktion foregår den dag i dag. Gennem årene har Ekelund Væveri gennemgået en fornyelse fra de klassiske væve til den mest moderne teknologi på området.