TILBUD · Pynt og Interiør · Skeer i horn

Øvrige varer

Vi elsker godt håndværk og lækkert design.   Derfor har vi brugt meget tid på at finde nogle utrolig lækre varer fra fabrikanter med samme DNA som os dvs. egen produktion, bæredygtighed,...
Læs mere om Øvrige varer

Mere om Øvrige varer

Vi elsker godt håndværk og lækkert design.

 

Derfor har vi brugt meget tid på at finde nogle utrolig lækre varer fra fabrikanter med samme DNA som os dvs. egen produktion, bæredygtighed, lækkert design naturligvis den gode historie.

 

Den gode historie

Vi skal kunne fortælle historien om håndværket, fabrikanten og designkvaliteterne. Vi gør meget ud at formidle historien i billeder og ord bag de udvalgte varer fx på skilte i butikken, intern uddannelse og utallige fabrikantbesøg.

 

Egen produktion

Vi har udvalgte fabrikanterne udfra, at de har egen produktion eller har adgang til produktionsapparatet. Der findes fantastiske håndværkere og fabrikanter over hele kloden, og derfor stiller vi ikke som krav, at varerne skal være produceret i Danmark. Vi foretrækker dog at varerne er produceret i EU, så vi har nemmere adgang til produktionen jf. designudvikling eller transport- og miljøomkostninger mindskes.  

 

Bæredygtighed

Fabrikanterne er også udvalgt ud fra, at der skal være et element af bæredygtighed, fairtrade eller økologi. Det er vigtigt for os, at produktets livscyklus sætter det mindst mulige negative aftryk på samfundet. Det vil sige, at vi får efter fabrikanter, som arbejder målrettet med diverse certificeringsordning fx GOTS, Fairtrade og FN's Global Compact.

 

Lækkert design

Vi elsker bare et godt design, hvor brugervenlighed og et lækkert look går op i en højere enhed. Det kan både være et klassisk design og nytænkning, eller hvor ny teknologi giver mulighed for at teste materialer til nye højder. Andre gange blander vi os direkte i designprocessen, hvor vi får lavet bestillingsopgaver, som eksklusivt bliver solgt hos os, og andre gange køber vi et færdigt produkt.