Redecker Børste · ArtByKobber · Koustrup & Co.

Koustrup & Co.

Gør dit hjem smukkere med boligtilbehør fra Koustrup & Co. Du finder her både plakater, postkort, bakker, viskestykker, servietter og plakatrammer.   Vi er helt forelsket i Koustrup & Co.'s...
Læs mere om Koustrup & Co.

Mere om Koustrup & Co.

Gør dit hjem smukkere med boligtilbehør fra Koustrup & Co. Du finder her både plakater, postkort, bakker, viskestykker, servietter og plakatrammer.

 

Vi er helt forelsket i Koustrup & Co.'s univers af dyr, planter, have, natur og ikke mindst deres økologiske livssyn, som gennemsyrer alt hvad de laver - lige fra deres deres forretningsmodel, materialer og til deres smukke motiver. 

 

Sara anbefaler...

Jeg er født og opvokset med økologi - før det kunne købes på hylden i supermarkedet. Jeg har bevaret og dyrket min interesse for økologi og bæredygtighed ind i mit voksenliv, både privat og i Hornvarefabrikken. Derfor er jeg så taknemmelig for Koustrup, fordi vi er enige om, at vi skal passe på miljøet og naturen omkring os. Jeg holder meget af deres enkle motiver, som tager udgangspunkt i den danske og nordiske fauna og flora.

 

Om Koustrup & Co.

Koustrup & Co. er en mindre familieejet virksomhed, som siden 2011 har udgivet bøger, plakater og postkort, men inden for de seneste år er kollektionen også udvidet med bakker, viskestykker, sengelinned, servietter og plakatrammer. Koustrup & Co. samarbejder med mange forskellige kunstere, designere og illustratorer bl.a. den kendte danske designer Jim Lyngvild.