Fortrydelsesret

DU HAR 14 DAGES FORTRYDELSESRET, NÅR DU HANDLER HOS OS.

 

FORTRYDELSESFRISTEN UDLØBER 14 DAGE EFTER DEN DAG DU;

a) HAR MODTAGET DIN VARE

b) FÅR DEN SIDSTE VARE I FYSISK BESIDDELSE, NÅR DET DREJER SIG OM EN AFTALE OM FLERE FORSKELLIGE VARER, SOM ER BESTILT I ÉN ORDRE, OG SOM LEVERES ENKELTVIS

c) FÅR DET SIDSTE PARTI, ELLER DEN SIDSTE DEL I FYSISK BESIDDELSE, NÅR DET DREJER SIG OM EN AFTALE OM LEVERING AF EN VARE, DER BESTÅR AF FLERE PARTIER ELLER DELE

 

DU SKAL INDEN 14 DAGE FRA MODTAGELSE GIVE OS MEDDELELSE OM, AT DU ØNSKER AT FORTRYDE DIT KØB. MEDDELELSEN SKAL GIVES VED 97885079 & INFO@HORNVAREFABRIKKEN.DK I DIN MEDDELELSE SKAL DU GØRE OS TYDELIGT OPMÆRKSOM PÅ, AT DU ØNSKER AT UDNYTTE DIN FORTRYDELSESRET.  DU KAN OGSÅ VÆLGE AT BENYTTE VORES STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR OG SENDE MED RETUR. DEN FINDER DU MEDSENDT DIN ORDREBEKRÆFTELSE OG NEDERST I DETTE DOKUMENT/HER: https://sw14723.sfstatic.io/upload_dir/docs/fortrydelsesformular/Standardfortrydelsesformular-2024.pdf

 

DU KAN IKKE FORTRYDE VED BLOT AT NÆGTE MODTAGELSE AF VAREN UDEN SAMTIDIG AT GIVE OS TYDELIG MEDDELELSE OM DETTE.

 

DU SKAL SENDE DIN ORDRE RETUR TIL OS UDEN UNØDIG FORSINKELSE OG SENEST 14 DAGE EFTER, DU HAR MEDDELT OS, AT DU ØNSKER AT FORTRYDE DIT KØB. DU SKAL AFHOLDE DE DIREKTE UDGIFTER I FORBINDELSE MED TILBAGELEVERING AF VAREN.

VED RETURNERING ER DU ANSVARLIG FOR, AT VAREN ER PAKKET FORSVARLIGT IND.

DU BÆRER RISIKOEN FOR VAREN FRA TIDSPUNKTET FOR VARENS LEVERING.

 

VISSE VARER KAN I KRAFT AF DERES ART IKKE RETURNERES MED NORMAL POST. DETTE GÆLDER FOR HORNSÆKKE OVER 20 KG.

UDGIFTERNE FOR RETURNERING FORVENTES HØJST AT BELØBE SIG TIL CA. 200 DKK.

 

VAREN UNDTAGET FORTRYDELSESRETTEN

FØLGENDE VARETYPER ER UNDTAGET FORTRYDELSESRETTEN

-          FORTRYDELSESRETTEN PÅ GAVEINDPAKNING BORTFALDER NÅR YDELSE ER UDFØRT

 

VARENS STAND, NÅR DU SENDER DEN RETUR

DU HÆFTER KUN FOR EVENTUEL FORRINGELSE AF VARENS VÆRDI, SOM SKYLDES ANDEN HÅNDTERING, END HVAD DER ER NØDVENDIGT FOR AT FASTSLÅ VARENS ART, EGENSKABER OG DEN MÅDE, DEN FUNGERER PÅ. MED ANDRE ORD – DU KAN PRØVE VAREN PÅ SAMME MÅDE, SOM HVIS DU PRØVEDE DEN I EN FYSISK BUTIK.

 

HVIS VAREN ER PRØVET UDOVER, HVAD DER ER BESKREVET OVENFOR, BETRAGTER VI DEN SOM BRUGT, HVILKET BETYDER, AT DU VED FORTRYDELSE AF KØBET KUN FÅR EN DEL ELLER INTET AF KØBSBELØBET RETUR, AFHÆNGIG AF VARENS HANDELSMÆSSIGE VÆRDI, OG i VISSE TILFÆLDE KAN DET BETYDE, AT DU KUN KAN FÅ FRAGTOMKOSTNIGNERNE TILBAGE.

 

FOR AT MODTAGE HELE KØBSBELØBET RETUR MÅ DU ALTSÅ GØRE DET SAMME, SOM MAN KAN I EN FYSISK BUTIK. DU MÅ AFPRØVE VAREN, MEN IKKE TAGE DEN I EGENTLIG BRUG.

 

HVIS DU FORTRYDER DIT KØB, FÅR DU NATURLIGVIS DET BELØB DU HAR INDBETALT TIL OS, TILBAGE. I TILFÆLDE AF EN VÆRDIFORRINGELSE, SOM DU HÆFTER FOR, FRATRÆKKES DENNE KØBSBELØBET.

 

HVIS DU BENYTTER DIN FORTRYDELSESRET, REFUNDERER VI ALLE BETALINGER MODTAGET FRA DIG, HERUNDER LEVERINGSOMKOSTNINGER (DOG IKKE EKSTRA OMKOSTNINGER SOM FØLGE AF DIT EGET VALG AF EN ANDEN LEVERINGSFORM END DEN BILLIGSTE FORM FOR STANDARDLEVERING, SOM VI TILBYDER), UDEN UNØDIG FORSINKELSE OG UNDER ALLE OMSTÆNDIGHEDER SENEST 14 DAGE FRA DEN DATO, HVOR VI HAR MODTAGET MEDDELELSE OM DIN BESLUTNING OM AT FORTRYDE DENNE AFTALE. VI GENNEMFØRER EN SÅDAN TILBAGEBETALING MED SAMME BETALINGSMIDDEL, SOM DU BENYTTEDE VED DEN OPRINDELIGE TRANSAKTION, MEDMINDRE DU UDTRYKKELIGT HAR INDVILGET I NOGET ANDET.

 

VI KAN TILBAGEHOLDE TILBAGEBETALINGEN, INDTIL VI HAR MODTAGET VAREN RETUR, MED MINDRE DU INDEN DA HAR FREMLAGT DOKUMENTATION FOR AT HAVE RETURNERET DEN.

 

HVIS DU FORTRYDER KØBET, SKAL VAREN SENDES TIL:

HORNVAREFABRIKKEN APS.

STORBJERGVEJ 2

7650 BØVLINGBJERG

 

DU KAN OGSÅ FORTRYDE KØBET VED AT GIVE TYDELIG MEDDELELSE OG AFLEVERE DEN PERSONLIGT PÅ OVENSTÅENDE ADRESSE.

 

HVAD SKAL JEG SENDE MED TILBAGE?

DU BEDES VEDLÆGGE EN KOPI AF ORDREBEKRÆFTELSEN. EKSPEDITIONEN GÅR HURTIGERE HVIS, DU LIGELEDES UDFYLDER VORES FORMULAR/STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR ELLER VEDLÆGGER FØLGENDE;

 

BEMÆRK! VI MODTAGER IKKE PAKKER SENDT PR. EFTERKRAV.

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

 

Til:

Hornvarefabrikken Aps.

Storbjergvej 2

7650 Bøvlingbjerg

info@hornvarefabrikken.dk

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min

købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

 

Bestilt den:

Modtaget den:

Forbrugerens navn:

Forbrugerens adresse:

 

Forbrugerens underskrift:

Dato: