B2B Diverse · Minder

Minder

På Hornvarefabrikken oplever i en stigende interesse for at pynte til Påske, hvor den bliver en mere naturlig del af den moderne boligindretning.  Påskepynt i horn På Hornvarefabrikken holder vi meget af de...
Læs mere om Minder

Mere om Minder

På Hornvarefabrikken oplever i en stigende interesse for at pynte til Påske, hvor den bliver en mere naturlig del af den moderne boligindretning. 


Påskepynt i horn

På Hornvarefabrikken holder vi meget af de naturlige farver, som er i hornet, og vi går specifikt efter hornets lyse farver, når vi laver påskepynt, fordi det står elegant til afklippede grene, påskeliljer og forårets dominerende farver: Gul og grøn. 


Vi må dog ikke slippe den hjemmelavede påskepynt, hvor børn og barnlige kunne puste æg og efterfølgende tegne på dem. Eller såede karse og jagtede påskeharen i haven for slik eller sunde alternativer til den søde tand. 


Horngafler og Det kolde bord

Påsken er boligindretning, men den er også en kulinarisk fest, hvor vi priser de gode råvarer på Det kolde bord, og hvor vi gladeligt skyller efter med Påskens bryg eller snapse. Til Påskebordet har vi bl.a. nogle fine gafler og spid til det kolde bord, som kun danskerne rigtig forstår og sætter pris på.

 

Æggeskeen

Vi kan ikke komme uden om, at ægget hører Påsken til, og alle æg skal jo spises med en hornske, fordi en sølvet i sølvbestik går i forbindelse med svovlet i ægget og kan give en mindre behagelig smag. Vi har et væld af forskellige hornskeer til æg, og er uden sammenligning vores bedst sælgende skeer. 


Bestil ONLINE i dag og få: Hurtig levering - Ingen gebyrer - Godkendt betalingsløsning - e-mærket - GRATIS fragt ved køb over 400 kr.